Υπηρεσίες

Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών

(ΕΝΩΣΗ ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε)

Το «Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών» της Ένωσης Ηρακλείου είναι ένα από τα βασικά μέλη του δικτύου των πάνω από 90 ΚΕΑ της «GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» που έχουν ιδρυθεί σε όλη την Ελλάδα από το 2014, με αντικείμενο την εξυπηρέτηση των παραγωγών. Η αποδεδειγμένη μας εμπειρία για πάνω από 3 δεκαετίες σε αγροτικές ενισχύσεις, προγράμματα και παράλληλες δράσεις αλλά και η προσωπική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των συνεταιριστικών οργανώσεων και των παραγωγών, οδήγησε στην δημιουργία του ΚΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για την ανάπτυξη ενός ευρύτερου φάσματος δραστηριοτήτων και υπηρεσιών στον αγροτικό τομέα.

Η έδρα μας βρίσκεται σε κεντρική οδό της πόλης του Ηρακλείου ενώ υπάρχουν τρία σταθερά υποκαταστήματα στην ενδοχώρα του νομού και συγκεκριμένα στο Αρκαλοχώρι Μονοφατσίου, στο Καστέλλι Πεδιάδος και στον Πύργο Μονοφατσίου τα οποία και λειτουργούν καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Οι εγκαταστάσεις μας πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και η υπηρεσία μας κατέχει πιστοποιητικό για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ασφάλεια των πληροφοριών κατά ISO9001 και ISO27001.

Οι ειδικότητες που απασχολούνται περιλαμβάνουν Οικονομολόγους, Γεωπόνους, Περιβαλλοντολόγους, Τοπογράφους, Τεχνικούς Πληροφορικής κλπ.

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται:

  • η Υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης
  • οι Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης
  • οι Αιτήσεις Ένταξης σε Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014–2020 (π.χ Βιολογική Γεωργία & Κτηνοτροφία)
  • η Επιστροφή Φ.Π.Α
  • η Τήρηση Βιβλίων Εσόδων-Εξόδων και η υποβολή φορολογικής δήλωσης του παραγωγού.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Κεντρικό: Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 146, Ηράκλειο, Τ.Κ.: 71304

Τηλ.: 2810378136, 2810378142, 2810378144, 2810378174

email: maps@agrunion.gr, geomaps@agrunion.gr, epidot@agrunion.gr  

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο