Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αποστολή

Σκοπός της Ε.Α.Σ.Η. είναι η εξυπηρέτηση των επαγγελματικών και οικονομικών συμφερόντων των συνεταιρισμένων αγροτών, μέσω του συντονισμού και της ενίσχυσης του έργου των αγροτικών συνεταιρισμών, ώστε να συνεχίσουν οι αγρότες-μέλη της να παράγουν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Φιλοσοφία

Κέντρο της προσπάθειάς μας είναι η υγιεινή διατροφή και πιο συγκεκριμένα το μοντέλο κρητικής διατροφής, διάσημο για την υγεία και την μακροζωία που προσφέρει. Όλα αυτά έχοντας ως κύριο μέλημά μας το σεβασμό στην ποιότητα , την παράδοση της κρητικής γης, την αυθεντικότητα των ανθρώπων και των διαδικασιών και το σεβασμό στο περιβάλλον.

Όραμα

Όραμά μας είναι να γίνουμε ηγέτες στην προώθηση της κρητικής διατροφής διατηρώντας σταθερή την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, που με τόση αγάπη βάζουμε καθημερινά στο τραπέζι σας. 

Η Ε.Α.Σ. Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1927 και η διάρκεια ζωής της με βάση το καταστατικό της οργάνωσης είναι απεριόριστη. Είναι μία από τις μεγαλύτερες συνεταιριστικές οργανώσεις στην Ελλάδα. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 146.

Η Ε.Α.Σ.Η. καλύπτει όλους τους τομείς παραγωγής που αφορούν τη συγκέντρωση, επεξεργασία, τυποποίηση και διάθεση των τοπικών αγροτικών προϊόντωνκρασί, ελαιόλαδο, επιτραπέζια σταφύλια, ξύδι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επιπρόσθετα αναπτύσσει δραστηριότητες εμπορίας αγροτικών εφοδίων, διοικητικής υποστήριξης των αγροτικών συνεταιρισμών και των μελών τους, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους αγρότες, πρακτόρευσης ασφαλιστικών υπηρεσιών και εκμετάλλευσης Super Market στο νομό Ηρακλείου.  

Η ποιότητα των προϊόντων της Ε.Α.Σ.Η. παρακολουθείται και ελέγχεται από οργανωμένα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις της και στελεχώνεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Το Χημείο της Οργάνωσης είναι διαπιστευμένο με το πρότυπο ΕΝ ISO 17025 του ΕΣΥΔ.

Οι ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες του νησιού, το πλούσιο σε ιχνοστοιχεία έδαφος, σε συνδυασμό με το μεράκι των παραγωγών της δίνουν προϊόντα άριστης ποιότητας με μοναδική γεύση που τα ξεχωρίζει. Η επιβράβευση στην προσπάθεια της αυτή είναι οι πολλές διακρίσεις που έχει στο ενεργητικό της σε παγκόσμιο επίπεδο. (Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης 2011 και 2010, 5th China International Olive Oil Competition 2010, Century International Quality Era Award 2009, International Olive Oil Award 2008, International Star for Leadership in Quality 2008, Superior Taste Award 2008 και 2010, DLG 2008 και 2010, Oro Giallo 2006, MARIO SOLINAS 2004)

Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γαβαλάς Σταύρος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Χιλετζάκης Μύρων

Διευθυνων Συμβουλος

Λαμπράκης Γεώργιος

Μελη

Βρέντζος Αναστάσης

Γωνιανάκης Γεώργιος

Καμπιτάκης Μιχαήλ

Μπορμπουδάκης Νικόλαος

Πυργιαννάκης Ιωάννης

Στρατάκης Ανδρέας

Ταμιωλάκης Νικόλαος

εκπροσωποσ εργαζομενων

Μαρκάκης Νικόλαος

Μετάβαση στο περιεχόμενο