| Ένωση Ηρακλείου

skip to main content
νέα
 • Δελτίο Τύπου για την παραλαβή των Οινοσταφύλων 2017

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

   

  Η ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ενημερώνει τους παραγωγούς – μέλη της ότι την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, αρχίζει την παραλαβή οινοσταφύλων  στο Οινοποιείο της στην  Παλιανή καθώς και στα Υποκαταστήματα Αρκαλοχωρίου και Πύργου, στις τιμές που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:


 • Έναρξη διαδικασίας μεταβίβασης Δικαιωμάτων 2017

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΚΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

  Ενημερώνουμε τους παραγωγούς-μέλη μας, ότι ξεκίνησε η διαδικασία για την μεταβίβαση των δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης έτους 2017. Όσοι παραγωγοί θέλουν να μεταβιβάσουν δικαιώματα πρέπει κατά περίπτωση που αναφέρεται παρακάτω να προσκομίσουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

 • Ενεργοποίηση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης 2017

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Η ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΚΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) ενημερώνει τους παραγωγούς - μέλη της ότι την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 αρχίζει η υποβολή της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων.

  Καλούνται οι παραγωγοί να προσέλθουν στα κεντρικά μας γραφεία στο Ηράκλειο και στα Υποκαταστήματα Αρκαλοχωρίου, Πύργου, Καστελλίου καθώς και στο συνεργείο του Συνοικισμού Επισκοπής αλλά και στα κινητά συνεργεία υπαίθρου που θα λειτουργήσουν στην ενδοχώρα του νομού.

   

 • Ανακοίνωση για την Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης 2017

  Στα πλαίσια της καλύτερης και ποιοτικότερης εξυπηρέτησης των παραγωγών–μελών της τα οποία υποβάλλουν Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης 2017 απ’ ευθείας στα γραφεία της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων 146 προκειμένου να ενεργοποιήσουν τα δικαιώματά τους όπως αυτό προβλέπεται από τη νέα ΚΑΠ περιόδου 2015-2020, η Ένωση Ηρακλείου οργάνωσε την υποδοχή της με αλφαβητική σειρά και ημερομηνία όπως στον παρακάτω πίνακα: